Despre Noi - DianaImob S.R.L.

Am pornit cu pasi siguri si hotarati si vom continua la fel.


S.C. Diana Imob S.R.L. este o firma romaneasca ce a luat fiinta in anul 2004 la initiativa unei echipe tinere de costructori, cu o misiune precisa, aceea de a oferi clientilor nostri cel mai inalt nivel al calitatii in constructii la un pret corect si competitiv. Astazi suntem o firma de baza in societatea moderna, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor nostri.

Oferim o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor: servicii de consultanta, proiectare, renovare si executie a constructiei.

Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Pe langa aceste servicii ne ocupam si de domeniul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, termice si sanitare.

Firma este dotata cu utilaje dintre cele mai performante, care servesc la: excavari, sapaturi, forari, forari transversale etc.

Suntem un partener de nadejde pentru colaboratorii nostri, fapt care s-a dovedit de-a lungul timpului prin multele proiecte desfasurate impreuna cu acestia.